Massages & Tarieven

Ontspannings- en sportmassages

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je er voor dat afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van de spieren en je lichaam. Tevens geeft het een betere doorbloeding, stofwisseling en worden spierverhardingen minder. Een sportmassage is niet alleen geschikt voor een sporter, maar ook voor hen die van een stevige massage houden!

 • 30 minuten € 28,50
 • 60 minuten € 48,50

 

 

 

Total relax massage

Deze massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam raakt beter doorbloedt en er is een verbetering van de stofwisseling. Dit resulteert dat u weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

 • 30 minuten € 27,50
 • 60 minuten € 47,50
 • 80 minuten € 60,-

 

Touch of stone

Bij deze massage wordt u zowel manueel als met verwarmde Mexicaanse basaltstenen gemasseerd, die zijn opgewarmd tussen de 40 en 50 graden Celsius. Deze basaltstenen bevatten veel ijzer, zodat de warmte goed kan worden vastgehouden en weer wordt afgegeven aan het lichaam. De warmte van deze stenen kan tot wel vier centimeter in het spierweefsel door dringen. Dit geeft een heerlijk verwarmd gevoel en er ontstaat een diepere ontspanning van de spieren.

 • 30 minuten € 27,50
 • 60 minuten € 47,50

 

 

 

Body & Mindmassage

De Body & Mindmassage is een ontspannende massagevorm, die u terug brengt naar het hier en nu. Ik nodig u uit om letterlijk met uw aandacht naar mijn handen te gaan. Het gevolg is dat u uw lichaam voelt en uw gedachten verlaat door het gebruik van vier verschillende technieken (kloppen, kneden, wrijven en duimtechnieken) die zich herhalen. De meridianen (energiebanen) worden gemasseerd en uw energie wordt weer evenredig verdeeld in uw lichaam. U voelt de spanning wegtrekken en uw spieren en gewrichten zullen ontspannen.

 • 60 minuten € 47,50

 

 

 

Ayurvedische wellnessmassage

Een Ayurvedische massage is een ontspannende oliemassage afkomstig uit India. Ayurveda betekent: kennis (veda) van het leven (ayus) Deze massage brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de marmapunten. Dit zijn drukpunten uit de Ayurveda. De massagedruk wordt naar beneden uitgeoefend, zodat alle energie die niet meer in het lichaam hoort via de handen en de voeten het lichaam verlaat. Daardoor komt er weer meer ruimte voor nieuwe energie.

 • 60 minuten € 47,50

 

Kokos & scrubmassage

Deze massage bestaat uit een scrub. Door middel van een scrubstempel die zeezout, limoen en kokos bevat. Na de scrub volgt de massage met pure kokosstempels. De kokos in de stempels geeft pure olie af. Kokos verstevigt de spankracht van de huid en stabiliseert het bindweefsel.

 • 30 minuten € 28,50
 • 60 minuten € 48,50

 

Thaise voetmassage

Bij een Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzolen met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichaam en geest. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

 • 30 minuten € 27,50

 

 

 

 

Stoelmassage

Een stoelmassage is een uiterst doeltreffende massage die uitgevoerd wordt op een speciaal ontworpen massagestoel, terwijl u uw kleding aan kunt houden. Tijdens de massage worden de rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd gemasseerd. Spier- en zenuwstelsel worden gestimuleerd en doorbloeding wordt bevorderd. Na deze massage voelt u zich weer uitgerust en energiek. Deze massage is te boeken in mijn praktijk, maar ook op locatie en evenementen.

 • 20 minuten € 18,50